www.vakantiehuizenlapalma.nl

La Palma wandelen. Audio info in diverse talen tijdens het wandelen op La Palma.

                                                                          

Reusachtige eeuwenoude Canarische pijnboom in de Caldera.
Qr code met audio info in div. talen

Tijdens wandelen op La Palma kom je steeds meer kleine beschaafde paaltjes tegen met QR codes erop. Via je smartphone app. kun je nu luisteren naar wat voor info het toeristenburo van La Palma je te vertellen heeft.

Fantastisch systeem. Terwijl je je op een bepaald punt bevindt, krijg je de wetenswaardigheden te horen die daar bij horen. Het kleine weersbestendige plaatje is niet storend in het landschap en functioneert waarschijnlijk naar behoren tot in de lengte der dagen. Beter dan de grote infoborden in diverse talen die je voorheen tijdens het wandelen op La Palma tegenkwam. Na korte tijd waren die al niet meer te lezen door de weersinvloeden.

Alleen voor mensen als René, werkt het systeem nog niet optimaal. Onze Fred Flintstone heeft nog een mobieltje uit het stenen tijdperk. Hij maakt dus tijdens het wandelen op La Palma foto’s van een QR code en de plek waar deze staat. Thuisgekomen vraagt hij dan aan één van ons of wij op onze smartphone kunnen laten horen wat er op betreffende audio-boodschap staat. Ach hij heeft tegenwoordig al een digitale camera. Je kunt niet alles tegelijk verwachten van een digibeet.

Audio-info via QR-codes langs wandelpaden op La Palma.

 

Eerder geplaatste artikelen met info, tips en foto’s van het Canarische eiland La Palma.

 

wandelinfo                  wandelroutes                    home                     wandeltips

Beleef La Palma !