www.vakantiehuizenlapalma.nl

Vissen als een Tele-tubby op Bokito’s op het Canarische eiland La Palma.

Sander vangt eerste vlinderrog op La Palma.

Sander zou al twee maal eerder naar La Palma komen om te vissen. Door omstandigheden ging dat echter beide keren niet door. Maar drie maal is scheepsrecht. Afgelopen vrijdag (eergisteren) arriveerde hij met vriendin op La Palma. Hij zat nog in de auto toen het eerste wat hij zei was; “Wanneer gaan we vissen ? ” Afgesproken dat hij gisteren eerst even met Evelien La Palma een beetje zou verkennen en dan zondag (vandaag) te gaan vissen.

Sander drilt een Bonito op La Palma.

We hadden niet al te vroeg afgesproken, met het oog op de voetbalwedstrijd Nederland-Costa Rica die hier gisterenavond in een plaatselijke bar gekeken zou worden. Dus vanmorgen om 6.30 uur gingen we op pad. Sander had nog net niet met zijn nieuwe speeltje op zijn hoofd geslapen. Maar zodra we op de eerste stek voor anker gingen werd de Go-Pro camera op zijn voorhoofd gemonteerd. Ik zou er niet aan moeten denken de hele tijd zo’n elastiek om je hoofd. Ik zou er gek van worden.

Sander en een 'Bokito' op La Palma.

Maar Sander niet. Het grootste deel van de ochtend heeft hij als een Tele-tubby op de boot gezeten. Niet dat het veel opgeleverd heeft. We hadden actie zat van rog, bonito en ruwe haai, daar lag het niet aan. Maar er zitten nog wat kinderziektes in het camerawerk. Wel schijnt de dril van een ‘ Bokito´er leuk op te staan. Onze Tele-tubby was zo onder de indruk dat zijn eerste bonito in zo’n korte tijd zoveel lijn genomen had dat hij ze uit eerbied voortaan Bokito’s noemt.

Sander met ruwe haai op La Palma.

video’s            diapresentatie              vissen

 

vakantiehuizen

Beleef La Palma !