www.vakantiehuizenlapalma.nl

Boottochten om dolfijnen en walvissen te spotten op La Palma

Vanuit de haven van Tazacorte op La Palma vertrekken de nodige boten om walvissen en dolfijnen proberen te spotten. Er is voor ieder wat wils, grote boten voor grote groepen en kleinere voor een wat intiemere sfeer. Allen hebben ze echter gemeen dat ze hun uiterste best doen om het een ieder naar zijn zin te maken. Ook op dagen dat er geen walvissen en dolfijnen worden gevonden.

Fancy 2 op La Palma

De catamaran Fancy 2 is de op dit moment langst operatieve rondvaartboot in Tazacorte. De boot is geschikt voor grote groepen. Aan boord krijg je eten en drinken tijdens de diverse excursies die er zijn. snorkelen, rondvaren achter een speedboot op een banaan en vissen die gevoerd worden bekijken door de onderwater ramen, het kan allemaal.

Voor meer info en reserveringen:  http://fancy2.com/

 
Rondvaartboot Fantacy op La Palma

De fantasy ziet er een beetje uit als de spaceshuttle. Het is een opvallende snelle maar toch comfortabel varende boot met een glazen doorzichtige schotelvormige ruit om de dolfijnen, walvissen en natuurlijk ander zeeleven te kunnen bekijken. Deze rondvaartboot is geschikt voor kleinere aantallen mensen.

Voor meer info en reserveringen: http://fancy2.com/

 
Boottrip op La Palma met de Bussard

De Bussard is een motorboot waarop groepen tot 12 personen terecht kunnen. Snorkelen, lekker eten en langs het eiland varen en misschien nog wat dolfijnen of zelfs een walvis zien is een relaxte bezigheid op deze manier.

Voor meer info en reserveringen: www.oceanexplorer.es/nl/content/excursiones

 
Rondvaartboot Flipper op La Palma

De Flipper is er het laatst bijgekomen voor het dolfijnen kijken. Een soort dubbeldekker voor grotere aantallen toeristen.

Voor meer info en reserveringen: www.oceanexplorer.es/nl/content/excursiones

 
Walvissen en dolfijnen kijken met snelle boot de Inia op La Palma

Racen met een ‘rib’. Dolfijnen kijken met de Inia is het echte werk. Met 500 pk achter de boot over de golven glijden en stuiteren. Iedereen op een soort buddysit en een preekstoel waar de allermoedigsten in kunnen gaan staan om vlakbij de zeezoogdieren te zijn.

Voor meer info en reserveringen: www.oceanexplorer.es/nl/content/excursiones

 
Rondvaart met zeilboot van Nederlanders op La Palma.

Wanneer je net op de luchthaven van La Palma bent geland en op zoek bent naar de parkeergarage voor je huurauto, kan het zijn dat je door een lieftallige Nederlandse dame wordt aangesproken. Zij vertelt je, ten overvloede, waar de garage is en duwt je gelijk een kaartje met telefoonnummer in je hand. Zij en haar partner zijn hier regelmatig met hun zeilboot en bieden tripjes op de oceaan aan.

Wij komen ze wel eens tegen op het water en vrijwel altijd is het een gezellig boel op hun boot.

Beleef La Palma ! Vakantiehuizen op La Palma