www.vakantiehuizenlapalma.nl

Boekingsvoorwaarden

Mocht het huis van je keuze de gewenste periode nog beschikbaar zijn, kun je een optie aanvragen. In deze tijd kun je dan je tickets naar La Palma regelen. Indien de tickets voor die periode nog niet verkrijgbaar zijn, geldt de optie tot de eerste week dat de nieuwe tickets uitgekomen zijn. Lukt het door één of andere reden niet om binnen afgesproken tijd de tickets te organiseren, vraag je gewoon een nieuwe optie aan.

 

Wanneer je de tickets hebt geboekt, wordt de optie een reservering en staat het huis voor je vast.

 

Wij vragen je dan om binnen 3 dagen de aanbetaling van 30% te doen. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor aankomst overgemaakt te worden.

Indien je aankomstdag op La Palma binnen 6 weken na de reservering valt, dient de gehele huursom per omgaande overgemaakt te worden.

 

Voor je vertrek richting La Palma ontvang je een duidelijke routebeschrijving vanaf de luchthaven naar je vakantiehuis, en overige relevante details.                  

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een reservering hebt gemaakt bij www.vakantiehuizenlapalma.nl

en er toch onverhoopt iets tussen komt. We adviseren je dan ook om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

Tijdens deze roerige tijden willen wij het financiële risico van onze gasten volledig uitsluiten. Indien er, door een oranje of rood reisadvies afgegeven door het Ministerie van buitenlandse zaken, niet naar La Palma kan worden gereisd dan storten wij de reeds gedane betalingen volledig terug. Er zijn dan geen annuleringskosten. Wordt er om andere reden geannuleerd dan geldt ‘gewoon’ het onderstaande.

 

Bij een annulering zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij de volgende voorwaarden:

 

Voor een eigen-vervoerreis naar één van onze huizen, zijn naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 

– bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;

 

– bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 60% van   de reissom;

 

– bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;

 

– bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

 

  weer     webcam      vluchten      autohuur     wifi     busschema     boekingsvoorwaarden

 

Beleef La Palma !

Beleef La Palma !