www.vakantiehuizenlapalma.nl

Huurauto

 

Om La Palma echt te kunnen ontdekken is het haast een ‘must’ om een auto te huren. Er zijn tal van autoverhuurbedrijven op la Palma. Naast de grote bekende merken zijn er ook een aantal kleinere lokale bedrijven die de huurauto’s op het vliegveld klaarzetten en weer ophalen.

 

Als gasten ons vragen een auto voor hen te reserveren doen wij dat altijd bij de Firma Narki in El Paso. Wij werken al vanaf  december 2004, naar alle tevredenheid, met dit kleine familiebedrijf van vader Paco, moeder Rosa en dochter Guacimara.

 

Toen wij op een gegeven moment meer auto’s voor onze gasten gingen reserveren bij Narki, vroeg Paco of we het niet zouden kunnen bijhouden i.v.m. eventuele commissie. Wij zeiden toen dat we niet geïnteresseerd waren in commissie, maar wel belangrijk vonden dat onze gasten goede auto’s tot hun beschikking zouden hebben. Toen zei Paco gepikeerd: ” Ik heb alleen maar goede auto’s”. En daar heeft hij tot nu toe gelijk in gehad.

 

Het enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat er voor een huurauto bij Narki een niet afkoopbaar eigen risico geldt van € 180,-.  Maar dat is waarschijnlijk ook één van de oorzaken dat de auto’s in zo’n goede conditie verkeren.

 

Wij willen nog steeds geen commissie van Narki voor het bemiddelen van huurauto’s voor onze gasten en adviseren de gasten dan ook om op internet te kijken naar de diverse mogelijkheden die er zijn om een auto te huren op La Palma. Lees echter wel altijd goed de kleine lettertjes.

 

Schade aan wielen en banden is altijd voor eigen risico van huurder. Controleer dan ook altijd of deze in goede staat verkeren.

 

 

Tarieven huurauto’s Narki bij huurperiode van minimaal 7 dagen:

 

Grupo B: Hyundai i20 y kia picanto  € 21,43 per dag

 

Grupo C: Hyundai i30 y, kia Rio y Nissan Note  € 23,14 per dag

 

Grupo D: Hyundai i30 y Peugeot partner  € 30,- per dag

 

Grupo E: Peugeot Partner  € 32,80 per dag

 

 

 

 

– Exclusief brandstof en bekeuringen.

 

– Inclusief all-risk verzekering met een niet afkoopbaar eigen risico van € 180,-

 

– Inclusief tweede bestuurder gratis en ongelimiteerd aantal kilometers.

 

– Auto’s staan klaar, en kunnen weer worden achtergelaten op de luchthaven of bij de ferry-terminal.

 

– Bij ophalen en/of afleveren van de huurauto bij de haven éénmalige toeslag van € 15,-

 

 

home                    extra info

 

 

   weer     webcam      vluchten      autohuur     wifi     busschema     boekingsvoorwaarden

 

Beleef La Palma !

Beleef La Palma !