www.vakantiehuizenlapalma.nl

Het coca cola team

Canarisch worstelen op het hoogste punt van La Palma
De drie musketiers bij los Andenes op La Palma
Gekkigheid op de kraterrand door Patricia en René

Vriend Lex is twee weken op bezoek op La Palma. Hij was het zo zat in het Nederland van Hugo de Jonge dat hij op stel en sprong op het vliegtuig naar Engeland is gestapt en via Heathrow en Tenerife naar La Palma is gekomen. Hier nul, herstel, 1 asymptomatisch covid-geval. Dus…. wandelen, vissen, snorkelen, terrasjes pakken, uit eten… Kortom vakantie houden.

Lex en Patricia op de GR130 bij el Roque de los Muchachos
wolken in de krater onder Patricia en Lex
Patricia op weg naar El Roque de los Muchachos

Vandaag met zijn drietjes een wandeling gaan maken. Gids René bij zich zelf te rade welke wandeling we zouden maken. Want het coca cola team moet natuurlijk niet gaan lopen mopperen. Patricia en Lex zijn een dag na elkaar jarig met 8 jaar er tussen en hebben elkaar echt gevonden als het er om gaat tegen René in te gaan. René zegt dan dat wanneer de één cola drinkt, de ander over de eerste zijn schouder mee boert. Een wandeling mag niet te lang, te steil, te warm te koud etc. zijn. Uiteindelijk op de kraterrand terecht gekomen. In de zon en een niet te zware wandeling richting het hoogste punt van La Palma, El Roque de los Muchachos. We waren er helemaal alleen. Er galmde slechts één stem over de krater van de Caldera de Taburiente; die van René. Althans, volgens het coca cola team. Daarna uitgebreid gegeten bij een typisch Canarisch restaurant. Op de terugweg in de auto keihard de live uitvoering van ‘Don’t you….’ van de Simple Minds herhaaldelijk gedraaid, totdat het coca cola team het niet meer trok. Draaien ze vervolgens provocerend de cola-club-mix van één of andere vage DJ !!!!!

Patricia en Lex op de kraterrand
Op weg naar Los Andenes op la Palma
Over de GR130 richting Los Andenes op La Palma

Waren nog net op tijd thuis om op het dakterras van vakantiehuis Merluza te genieten van een sundowner. Hoe simpel kan een goed leven zijn ? We zijn immers een soort van ‘met vervroegd pensioen’. Vanmorgen twee gasten, die in vakantiehuis Villa Magica verbleven, gedag gezegd. Hij wilde echt niet terug. Zij moest, vanwege haar werk. (Coördinatrice van een covid-teststraat 😀) Lex heeft ook helemaal geen zin om naar Nederland terug te gaan. Zeker niet nu enkele collega’s van hem positief zijn getest. Worden we tijdens de wandeling vanmiddag op de kraterrand gebeld door Wolf, die vertelde dat het in Rotterdam-Rijnmond helemaal mis is….. Nu wil Lex helemaal niet meer terug. Van ons mag hij blijven, gezellig !

 

Sundowner op het dakterras van vakantiehuis Merluza op La Palma.
Poseren op de kraterrand op La Palma
Zonsondergang op het dakterras van vakantiehuis Merluza op La Palma
Beleef La Palma ! Vakantiehuizen op La Palma