www.vakantiehuizenlapalma.nl

Wij stoppen er mee !

Wij zelf vereeuwigd door dochter Mayra.

Net als miljoenen andere mensen en bedrijven die ons de afgelopen tijd voorgingen, stoppen wij onze Twitter, Facebook en You Tube accounts. Het waren prachtige uitvindingen. Ere wie ere toekomt. Dat de heren er gruwelijk rijk mee zijn geworden is hen van harte gegund. Maar dat deze lieden nu nog meer macht willen en hun mening aan de rest van de wereld willen opdringen door hun algoritmes dusdanig in te stellen dat wij te zien krijgen wat zij goed achten voor ons en hen onwelgevallige meningen zwaar censureren of gewoonweg volledig blokken, vinden we een stap te ver. Een veel te grote stap.

Twitter is inmiddels stopgezet. René is de laatste tijd tot diep in de nacht druk bezig alle posts van al die jaren van fb te verwijderen en op onze eigen site te zetten. Daarna komt You Tube aan de beurt en gaan we onze video’s daar af halen en op Rumble plaatsen. Een berg werk voor een digibeet. Maar soms winnen principes het van gemak. Patricia houdt voorlopig nog haar prive facebook account aan, René niet. We krijgen zojuist de tip binnen dat Telegram een goed en eerlijker alternatief zou zijn voor Whatsapp. Mooi dan gaat die er ook uit. Want Whatsapp is ook van facebook. Wordt een druk digitaal weekeinde.

 

We hebben ons inmiddels aangemeld bij andere social media waar vrijheid van meningsuiting nog steeds een groot goed is.

Afwachten of deze bedrijven de nabije toekomst zullen overleven. In het transitieteam van de nieuwe Amerikaanse regering onder ‘leiding’ van een corrupte dementerende puppet, zitten afgevaardigden van … jawel Twitter, Facebook en Google (you tube).

 

Voorlopig kunnen ex-facebook-vrienden onze belevenissen op onze site volgen als ze daar geïnteresseerd in mochten zijn.

 

dreigende avonlucht boven de oceaan
Mordor uit lord of the rings op la palma.
Juan adalid in duistere tijden
Beleef La Palma ! Vakantiehuizen op La Palma