www.vakantiehuizenlapalma.nl

 Handige of interessante links over betreffende het Canarische eiland La Palma.

 

 

 

Saúl Santos Diaz

La Palma door de lens van fotograaf Saúl Santos Diaz.

 

Saúl Santos Diaz is in 1979 geboren in Fuencaliente in het zuiden van La Palma. Hij heeft het fotograferen met de paplepel ingegoten gekregen door zijn vader. Tijdens zijn studie aan de kunstacademie in Santa Cruz de La Palma heeft hij op aanraden van één van zijn docenten ook een cursus ‘artistiek fotograferen’ gevolgd. Zie hier het resultaat, geweldig!

 

 

 

Foto’s van La Palma door Wim-del-Arte.

 

Wim del Arte is een pseudoniem voor Willem Dellaert. Wim woont sinds jaar en dag op La Palma en is als geen ander op de hoogte van wat er zich afspeelt. Wim del Arte (in het Nederlands Wim van de Kunst) doet zijn naam eer aan. Kijk maar eens op zijn blog met werkelijk fantastische foto’s van La Palma in al haar facetten en …. af en toe een kritische noot.

 

 

 

 

foto's van VanMarty.com

La Palma vereeuwigd door VanMarty.com

 

We hebben even gezocht naar de volledige naam van deze op La Palma woonachtige Nederlander. Gezien het feit dat dit niet makkelijk te achterhalen valt op het net, hebben we dat maar zo gelaten. Hij introduceert zich echter zelf op zijn site. En foto’s zeggen soms meer dan woorden. Zeker als je dat doet zoals hij. Meer dan de moeite waard.

 

 

 

 

Roger Ligter

lapalma.startpagina.nl, de site voor meer info over La Palma.

 

Roger Ligter is de beheerder van lapalma.startpagina.nl. Roger is op La Pala gearriveerd doordat hij een beetje op zoek was naar wat hij nu eigenlijk verwachtte van het leven. Dat heeft hij kennelijk gevonden op La Palma. Hij werkt hier bij een makelaardij en via zijn startpagina promoot hij niet alleen de sites van zich zelf en zijn op La Palma woonachtige familieleden maar ook die van andere Nederlanders zoals wij. Als je zijn concollega’s mag geloven is zijn ster rijzende. Er is op lapalma.startpagina.nl allerlei info over ons eiland La Palma te vinden.

 

 

Beleef La Palma !