www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in Barlovento op La Palma

Restaurant Las Goteras in La Laguna de Barlovento. op La Palma

Restaurant Las Goteras in La Laguna de Barlovento op La Palma.             

Parque Recreativo La Laguna de Barlovento.

922 696 456

www.lasgoteras.com

openingstijden: dinsdag – zondag 09:00 – 23:00 uur

maandag gesloten

Parkeergelegenheid bij het restaurant

Lagere prijsklasse

Restaurant Las Goteras bij La Laguna de Barlevento op La Palma.

Restaurant Las Goteras op recreatie park La Laguna de Barlovento is een typisch Canarisch Restaurant en parilla (houtskool gril). Indien je in de buurt bent en trek hebt in een verzorgde maaltijd of wat tappa’s van goede kwaliteit en zeer betaalbaar, is dit restaurant de aangewezen plaats. Je kunt er de hele week, behalve

maandag, op elk tijdstip terrecht voor een heerlijke hap eten. Mocht je een liefhebber zijn van desserts, probeer dan het huisgemaakte nagerecht. Pas op de porties zijn nog al groot.

 
Restaurant hotel La Palma Romantica bij Barlovento op La Palma.

Restaurant Hotel La Palma Romantica

Las Llanadas (zonder nummer)

tel: 922186 221

maandag – zondag  12:30 – 16:00  en 19:00 – 22:30

geen sluitingsdag

parkeren op eigen terrein

gemiddelde prijsklasse

Restaurant hotel Palma Romantica bij Barlovento op La Palma.

Het restaurant van Hotel La Palma Romantica bij Barlovento op La Palma kan ook door niet-hotelgasten bezocht worden. Het restaurant gedeelte in de serre in de schitterende tuin van het hotel heeft een hele prettige sfeer. Net als de rest van het hotel overigens. Op de kaart vind je een mix van lokale en internationale gerechten. Perfecte setting voor een lunch tijdens een rondrit door het noorden van La Palma. Ook op een wat minder zonnige dag (Wat hier in het noorden nog al eens het geval is.) heb je dan toch een beetje het gevoel dat je niet opgesloten zit.

 
Restaurant La Gaviota bij La Fajana de Barlovento op La Palma.

Restaurant La Gaviota bij Barlovento op La Palma.

Calle de La Fajana zonder nummer

tel: 922 186 099

vrijdag – woensdag  10:00 – 22:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Gaviota bij La Fajana de Barlevento op La Palma.

Restaurant La Gaviota bij La Fajana de Barlovento op La Palma ziet er uit als een echt toeristenrestaurant. Zeker met het nieuwe bord bij de ingang met foto’s van de diverse gerechten. Maar dat is op het moment een rage in de omgeving van Barlovento. Jammer. Het lijkt een beetje op een massa-toerisme tent op deze manier. Nu is het wel natuurlijk zo dat er op dit restaurant door de bezoekers aan de zwembekkens en de naast gelegen appartementjes wel een toeristen stempel geplakt kan worden. Je zit er echter helemaal niet verkeerd met uitzicht over de oceaan en noordkust van La Palma. De kaart bevat uiteraard veel visgerechten. La Gaviota is gewoonweg een éénvoudig Canarisch restaurant met eerlijk eten. Je kunt er overigens ook gezellig binnen zitten. De openingstijden zouden wel eens kunnen variëren door het af en toe omstuimige weer aan de noordkust van La Palma.

 
Restaurant el campesino in Barlovento op La Palma.

Restaurant El Campesino in Barlovento op La Palma

Travesia del Casco Urbana 34

922 18 69 06 mob. 649 90 42 73

openingstijden wo – ma  08:00 – 21:00 uur

gesloten op dinsdag

gemiddelde prijsklasse

parkeren voor de deur

Restaurant el asador del Campesino in Barlovento op La Palma.

Restaurant El Campesino in Barlovento op La Palma heeft een typisch Canarische keuken. Wij werden door diverse locals geattendeerd op dit restaurant. Het is inderdaad een typisch ‘La Palma’ restaurant. Het interieur is niet echt bijzonder en de stoelen zitten voor geen meter. Het eten is er echter goed, de bediening correct en de prijzen vriendelijk. Het vlees is van bijzondere kwaliteit en de porties, net als overal in het noorden van La Palma, erg groot.