www.vakantiehuizenlapalma.nl

restaurants in El Paso

Restaurant SuMario in El Paso op La Palma

Restaurant SuMario in El Paso op La Palma.

Avenida Tanausu (LP-3) in El Paso

tel : 691 831 502

openingstijden : ma – zo  14:00 – 23:00

maandag gesloten

parkeren op eigen parkeerplaats (Bij vertrek alleen rechtsaf !)

gemiddelde prijsklasse

 

Restaurant SuMario (Karma) in El Paso op La Palma.

Restaurant SuMario in El Paso op La Palma zit in een pand waar voorheen in korte tijd een aantal andere restaurants het niet gered hebben. Helaas is ook Mario zoekende om zijn zaak draaiende te houden. Had hij voorheen alleen tot de verbeelding sprekende gerechten. Nu is het ook een budget restaurant waar je hamburgers, pizza’s en pastas kan nuttigen. Voor weinig geld en waar voor je geld. Dat dan weer wel. Wij komen er graag en geregeld. Niet in het minst omdat het zo’n sympatieke vent is die ook nog eens heelgoed kan koken.

 

 
restaurant La Perla Negra in El Paso op La Palma.

Restaurant La Perla Negra in El Paso op La Palma

Calle Antonio Pino Pérez 12tel 922 48 58 81

www.restaurante-la-perla-negra.com

openingstijden: wisselende openingstijden. Even zelf checken

gesloten op ???

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Perla Negra in El Paso op La Palma.

Restaurant La Perla Negra in El Paso op La Palma is inderdaad een pareltje. Geheel onverwacht kwamen wij hier terecht en werden blij verrast met een heel goed restaurant. De creatieve internationale keuken, de prettige ambiance met oog voor details en niet in de minste plaats het vriendelijke meertalige personeel, zorgen voor een geslaagde avond. Haast niet te geloven dat wij hier in al die jaren nog  niet eerder geweest zijn. Een echte aanrader dus.

 
Restaurant Dulce y Salado in El Paso op La Palma

Restaurant Dulce y Salado in El Paso op La Palma.

Calle Vista Alegre 2

tel. 922 497349

openingstijden: Donderdag – dinsdag 13:00 – 23:00 uur

woensdag gesloten

parkeren in de buurt

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Dulce y Salado in El Paso op La Palma.

Restaurant Dulce y Salado in El Paso op La Palma is een italiaans Restaurant-pizzaria met ook een beperkt aantal Dominicaanse gerechten. De Duitse eigenaren hebben het druk met voornamelijk toeristen en Duitse inwoners van La Palma. De prijs kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Er is een uitgebreidde keus aan pizza’s die ongelofelijk dik belegt zijn. Ook de Dominicaanse gerechten zijn bijzonder smaakvol en wat ons betreft zouden er nog wel meer Dominicaanse invloeden op de kaart mogen. De Duitse eigenaar komt misschien wat lomp over maar is geen slechte vent.

 
Restaurant tapas y trekking in El Paso op La Palma.

Restaurant Tapas & Trekking in El Paso op La Palma.

Calle Sagrado Corazon 4 El Paso

tel. 922 48 55 99

openingstijden: zo en ma: 9:00–16:00 uur, wo–za 9:00–23:00 uur

gesloten op dinsdag

parkeren elders in het oude centrum van El Paso

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Tappas y Trekking in El Paso op La Palma.

Restaurant Tapas & Trekking in El Paso heeft binnen geen tafeltjes. Op het pleintje van het kerkje er naast hebben zij hun terras met gezellige zitjes. Je kunt er vanaf 9.00 uur ‘s morgens al ontbijten. Ze hebben een keur aan lekkere en verzorgde tapa’s. De lokale bevolking, en dan met name de dames, verkeren hier ook graag. Mede doordat de koffie zeer aantrekkelijk geprijsd is en lekker. Je zult even het oude centrum van El Paso in moeten om het te vinden. Maar het is zeker de moeite waard.

 
Restaurant Tasca Barbanera in El Paso op La Palma

Restaurant Tasca Barbanera in El Paso op La Palma.

Avenida Islas Canarias (zonder nummer)

tel. 922 48 56 69

www.tascabarbanera.com

openingstijden: dinsdag – zondag   12:00 – 23:00 uur

gesloten op maandag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Tasca Barbanera in El Paso op La Palma.

Restaurant Tasca Barbanera in El Paso op La Palma heeft een gemengde internationale/Spaanse keuken en tappa’s. Wij waren er jaren geleden geweest toen de lokaal beroemde tv kok nog eigenaar was. We gingen er met gemengde gevoelens naartoe op een doordeweekse dag. Want het wel erg stil zijn. Wat waren we blij verrast dat we nog een tafeltje konden krijgen. Het zat vol…..toeristen. Er moet ergens in een boekje een positief verhaal staan over dit restaurant. En terecht ! Prijs, bediening, gezelligheid, het eten, het is allemaal goed. Houdt er wel rekening mee dat de porties aan de ruime kant zijn. We zagen ook mensen piza afhalen, terwijl we die niet op de kaart terug konden vinden.

 

 
restaurant arepera Yaracuy in El Paso op La Palma

Restaurant Arepera Yaracuy in El Paso op La Palma.

Calle Antonio Perez 10

tel. 922 497 181

openingstijden: di – zo  12:00-16:00 en 18:00-23:00 uur

gesloten op maandag

parkeren in de buurt

gemiddelde prijsklasse

Resaurant Yaracui in El Paso op La Palma.

Restaurant Arepera in El Paso op La Palma is een Venezolaanse cafetaria. Je kunt er naast de fantastische cachapas en arepa’s (maispannekoeken en maispita’s met diverse vullingen) ook andere Venezolaanse gerechten eten. Daarnaast staan er ook een aantal typische ‘La Palma gerechten’ op de kaart tegen zeer aantrekkelike prijzen. Mede door de vriendelijke bediening en niet ongezellige interieur een aanrader als je eens kennis wilt maken met de Venezolaanse keuken. Voorbij de keuken is nog een restaurant gedeelte wat je niet kunt zien.

 

 
Restaurant Dulce Valle bij El Paso op La Palma.

Restaurant grill Dulce Valle bij El Paso op La Palma. Op Dit moment gesloten !

Calle Fatima 21

tel:922090700

woensdag – maandag 14:00  – 16:00 en 18:30 – 22:00 uur

dinsdag gesloten

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Dulce Valle in El Paso op La Palma.

Restaurant Grill Dulce Valle bij El Paso op La Palma is gevestigd in een groot pand waar de laatste jaren verschillende eigenaren ingezeten hebben.  Je kunt buiten op het terras, binnen in een stamlokaal en achterin in een sfeervol restaurant met open haard zitten. Dulce Valle gaat het volgens ons wel langer volhouden. Allereerst omdat er geld achter schijnt te zitten en ze er echt een gezellig restaurant van hebben gemaakt. Ten tweede doordat het eten er goed is. Wanneer je op de kaart kijkt lijken met name de voorgerechten vrij prijzig te zijn voor La Palma begrippen. Je kunt echter ook halve porties nemen die dan ook nog aan de zeer grote kant blijken te zijn. Toevallig hadden wij de ochtend voordat we er het eerst gingen eten thuis een discussie of een goede kok nu dik of dun zou moeten zijn. Naar René zijn mening dun. Voor wat betreft restaurant Dulce Valle had hij gelijk. De beste man vliegt door de keuken en bereidt het vlees en overige lekkere gerechten in een handomdraai. Nogmaals voorzichtig met bestellen want de porties zijn zeer overdadig.

 

 
Restaurant La Cascada in El Paso op La Palma

Restaurant La Cascada de Taburiente boven El Paso op La Palma.

Carretera de La Cumbre 9

tel. 922 48 57 27

openingstijden: vrij – zo 12:00 – 22:00 uur

gesloten op donderdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Cascada boven El Paso op La Palma. Lokatie.

Restaurant La Cascada boven El Paso op La Palma is al sinds jaar en dag het restaurant voor de lokale bevolking. Een typisch Canarisch restaurant dus. Hier in de bergen betekent dat dan vooral veel vlees van de gril. Maar bijvoorbeeld ook gestoofde kalfstong, pens, en andere boerengerechten zoals de maaltijdsoepen. Porties zijn enorm en prijzen mild en de heerlijke nagerechten huisgemaakt. Het kan echter ’s middags in het weekeinde en op feestdagen enorm druk zijn met palmero’s. Heel gezellig om dat een keer mee te maken, maar wat minder intiem en het kan zijn dat je wat langer op je eten moet wachten. Ga je echter ’s avonds hier eten, heeft de vriendelijke bediening alle tijd voor je. Gezellig sfeervol restaurant in typisch Canarische stijl met veel foto’s van weleer en voor de winterdag een open haard.

 
Restaurant Las Piedras de Taburiente in El Paso op La Palma.

Restaurant Las Piedras de Taburiente. Op Dit moment gesloten !

Carrettera General 56

(tegenover bezoekerscentrum)

tel. 922 48 50  56

openingstijden : ma – za  9:00 – 18:00 uur

gesloten op zondag

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant Las Piedras de Taburiente boven El Paso op La Palma.

Restaurant Las Piedras de Taburiente boven El Paso op La Palma ligt langs de doorgaande weg tegenover het bezoekerscentrum van het nationale park. Een prima plek zou je denken, en het zal er wel vol zitten. Niets is minder waar. We zijn nu een paar keer langs geweest en er zat niemand. Toch maar de stoute schoenen aan getrokken en er gaan eten. Ze hebben een wisselend dagmenu van drie gangen van €6,50 tot €8,50. Niets mis mee. Sterker nog, erg lekker ! Je snapt niet dat ze het er voor kunnen doen. De verbouwing  is overigens ook iets wat ze niet snel terug zullen verdienen. Zeker niet in dit tempo. De lokale kunstenaar Luis Morrero heeft zijn stempel gedrukt op de renovatie van het enorme pand. Schitterend, gewelfd plafond en enorme muurschilderingen. We hadden gelezen dat Las Piedras de Taburiente een privé initiatief zou zijn. Bij navraag onder het personeel blijkt het inderdaad het eigendom te zijn van een oude dame. Toch klopt er iets niet. We vermoeden dat er toch subsidies of ander overheidsgeld in het geding is. Anders kun je niet een oud vervallen pand zo prachtig en kostbaar restoreren en dan  genoegen nemen met slechts af en toe een klant op zo’n top lokatie. Maar hoe het ook zij, je kunt er lekker Canarisch eten in een mooie ruimte voor erg weinig geld.

WIFI, zon & tropisch groen