www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in Garafia op La Palma

restaurant Briesta bij Garafia op La Palma.

Restaurant Briesta bij Garafia op La Palma.

Carretera General Las Tricias kilometer 6

tel. 922 400 210

openingstijden: wo – ma  11:00 – 19:00 uur (za + zo 20:00)

gesloten op dinsdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Briesta tussen Puntagorda en Garafia op La Palma.

Restaurant Briesta op La Palma ligt aan de doorgaande weg  Lp 1 tussen Puntagorda en La Palma. Het restaurant is door zijn ligging een trekpleister voor toeristen en passanten. Maar dan in de goede zin van het woord. Het ligt in een pijnboombos en ook in het restaurant groeien twee bomen. Het restaurant heeft een Canarische keuken. Het eten is verzorgd, bediening vriendelijk en het restaurant sfeervol met buiten terras, half overdekt terras en een binnen gedeelte met grote open haard. Wat zeker gedurende mistige klamme dagen hier in het noorden een extra is voor de verkleumde wandelaar. Al met al is Briesta een restaurant om in te calculeren tijdens een rondrit over het noordelijk deel van La Palma.

 

 
Restaurant La Bailadero in Garafia op La Palma.

Restaurant El bailadero bij Garafia op La Palma.

Carretera General 20, Hoya Grande – Villa de Garafia

922 400257

www.elbailadero.com

openingstijden: dinsdag – zondag van 07:00 – 22:00 uur

maandag gesloten

Parkeergelegenheid voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant El Bailadero bij Garafia op La Palma.

Restaurant El Bailadero in Garafia op La Palma is een typisch streekrestaurant. Het heeft een verzorgende functie voor een groot agrarisch gebied. Je zit er echt tussen de Palmero’s en misschien een enkele toerist die een beetje ‘Color local’ wil proeven. Het restaurant ligt een paar honderd meter ten noorden van de afslag naar het hoogste punt  van La Palma. Een prima plek om voor je omhoog gaat of indien je net naar beneden bent gekomen even te genieten van een lekkere maaltijd voor weinig geld. Want langs de weg naar het sterrenwachtcentrum en aan de andere kant weer omlaag zul je verder geen uitspanning meer vinden.

 
restaurant Reyes bij Garafia op La Palma

Restaurant Reyes in Roque Faro op La Palma.

Roque Faro 12

tel: 922 400 484

openingstijden:  di – zo  12:00 – 17:30 uur

gesloten op maandag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Reyes in Roque Faro op La Palma locatie

Restaurant Reyes in Roque Faro op La Palma heeft een typisch Canarische keuken.  Grote porties eerlijk eten voor een prettige prijs. Of je nu aan het wandelen bent in de buurt of er tijdens een rondrit langskomt, het is eigenllijk een must om hier te gaan eten. Roque Faro is een gehucht van niks en dit restaurant is de spil er van. De eigenaar straalt de sfeer uit van de tijd die hier in het noorden stil lijkt te staan. Gelukkig is zijn medewerker een stuk sneller en het personeel in de keuken ook. Het restaurant zelf ziet er netjes en verzorgd uit. De drie tafeltjes op het terras, waar de meeste toeristen aan gaan zitten, zijn echter net als de rest van het noorden, duidelijk in verval. Maar past wel perfect bij de sfeer hier in het noorden.

 

 
Restaurant cooperativo agricultores la mata bij garafia

Restaurant cooperativa agricultores la Mata

kruising R35p met de Pg Llano Negro

tel:  ?

openingstijden: ma-vr 13:00 tot 22:00 uur za + zo ?

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

 

 

 

 

restaurant cooperativa la mata bij garafia

Restaurant cooperativa agricultores la mata is , zoals de naam al zegt, een cooperatie van boeren uit de omgeving. Het is een ongedwongen geheel met ook een paar tafeltjes buiten. Het heeft een, per dag wisselend, beperkt aantal gerechten. Alles is lokale stijl. De porties zijn goed, de prijzen bijzonder vriendelijk en de smaak goed. Wat wil je nog meer als je één van de fraaie wandelingen in dit gebied gemaakt hebt. Aangrenzend is een klein winkeltje en een hal waar je verse agrarische producten uit dit gebied kunt kopen.

WIFI, zon & tropisch groen