www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in Los cancajos op la palma

Restaurant Mi Rincon in Los Cancajos op La Palma.

Restaurant Mi Rincon in Los Cancajos op La Palma.

LP-201 Urbanisatie Oasis San Antonio local 1

tel. 674974517

openingstijden: do – di 12:00 – 23:00 uur

gesloten op zondag

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant Mi Rincon in Los Cancajos op La Palma is het eerste restaurant van een rijtje dat je aan je linkerkant tegenkomt wanneer je vanaf de luchthaven Los Cancajos binnenrijdt. Niet echt een gezellig aandoend begin van Los Cancajos. De eerste jaren dat we hier woonden draaiden we hier dan ook om. Tegenwoordig gaan we er wel eens naar het strand om te snorkelen en pakken we af en toe een restaurantje. Laatst eens Restaurant Mi Rincon geprobeerd en we moeten zeggen dat we alle vier prettig verrast waren.  een zeer uitgebreidde afwisselende kaart en alles wat op de kaart stond was ook nog eens verkrijgbaar. Veel toeristen uit noord-west Europa willen natuurlijk altijd maar buiten zitten. Maar het restaurant is , zeker voor Spaans begrippen heel gezellig ingericht en lijkt ons ‘ avonds een prima stek om lekker en sfeervol te tafelen voor weinig geld.

 
Thai Restaurant La Ola in Los Cancajos op La Palma.

Thai Restaurant La Ola in Los Cancajos op La Palma.

hotel complex Las Olas

tel: 696 371 311

openingstijden: di – zo 13:00 – 22:30 uur

gesloten op maandag

parkeren op parkeerplaats hotel

gemiddelde prijsklasse

Thai restaurant La Ola in Los Cancajos op La Palma

Thai restaurant La Ola in Los Cancajos op La Palma ligt op het terrein van Hotel complex Las Olas. Het buitenterras kijkt uit over het zwembad en de oceaan en ook vanuit het netjes ingerichte restaurant zelf heb je deels uitzicht op al dit blauw. Het thaise eten is fijn van smaak. Buiten het Thaise eten staan er ook een aantal lokale visgerechten op de kaart. Bediening is correct en vriendelijk. We hebben echter een tip voor diegenen die er wat langer willen tafelen. Mocht je geen haast hebben is het misschien verstandig om het voor en hoofdgerecht niet tegelijk te bestellen. Maar na het voorgerecht op je gemak daarna het hoofdgerecht uit te zoeken. Er wordt namelijk in de keuken in een razend tempo gewerkt. De smaakvolle gerechten verschijnen daardoor in een recordtempo op tafel. Afgezien van dat een aanrader voor diegenen die van een verfijnde Thaise keuken houden.

 

 
restaurant Sadi in Los Cancajos op La Palma.

Restaurant Sadi in Los Cancajos op La Palma

Calle Miguel Gonzalez Hernandez

tel. 922 18 14 63

www.sadilapalma.com

openingstijden: ma- 18:00 -23:00 en di-za 13:00 – 23:00 uur

gesloten op zondag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Sadi in Los Cancajos op La Palma.

Restaurant Sadi in Los Cancajos op La Palma is een klein pareltje in een toeristen enclave. Je moet het weten te vinden en naar binnen durven te stappen. Is zonder meer anders. Het restaurant heet Italiaans te zijn maar heeft een fantastische internationale creatieve keuken. Een perfect restaurant voor een sfeervol etentje met vriendelijke bediening.

 

 
Restaurant Mama Lupita in Los Cancajos op La Palma.

Restaurant Mama Lupita in Los Cancajos op La Palma

Op dit moment gesloten !

Centro Cancajos, Local 216-217 interior

Tel.: 922 433 591

openingstijden: di – zo  13:00 – 1600  en 19:30 – 23:00 uur

gesloten op maandag

parkeren rondom het appartementen complex

Restaurant Mama Lupita in Los Cancajos op La Palma locatie

Restaurant Mama Lupita in Los Cancajos op La Palma is een Mexicaans Restaurant. Het is gevestigd op de binnenplaats van een wat ouder appartementen complex welke ze al jaren aan het renoveren zijn. Je ziet veranderingen maar het gaat heel langzaam en geeft het geheel een rommelige uitstraling. De eigenaar van het restaurant doet er echter alles aan om dit door de gezellige inrichting van zijn restaurant en het terras op de binnenplaats te compenseren. Er zijn wisselende berichten over dit restaurant. Wij zelf hebben er echter altijd lekker en gezellig gegeten.  Bediening is correct, vriendelijk en snel, ondanks dat het af en toe vrij druk kan zijn. Zeker in het weekend wanneer de Palmero’s hier ´s middags komen eten.

 

 
restaurant La Fontana in Los Cancajos op La Palma

Restaurant La Fontana in Los Cancajos op La Palma.

Edificio Las Adelfas, Urbanización San Jorge

tel: 922 434 729

openingstijden: di – zo 13:00 – 16:00 en 18:00 – 22:30 uur

gesloten op maandag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Fontana in Los Cancajos op La Palma

Restaurant La Fontana in Los Cancajos op La Palma is een Italiaans restaurant met pizza’s uit de houtoven. Op zo’n honderd meter van het strand is dit restaurant een perfecte locatie om even een heerlijke maaltijd te nuttigen. Wat wij ook wel regelmatig doen is hier eten afhalen om het op het strand te nuttigen. Het is een ruim sfeervol restaurant met een serre-achtig voorste gedeelte. Goede keuken en correcte bediening met bovendien een aantal verrassende nagerechten.

 

 
Restaurant Avenida in Los Cancajos op La Palma

Restaurant Avenida in Los Cancajos op La Palma.

Urb. Oasis San Antonio, local 10-11 (hoofdstraat)

tel. 922 43 50 55

zeven dagen per week geopend tot ‘s avonds laat.

geen sluitingsdag

parkeeren voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant Avenida in Los Cancajos op La Palma.

Restaurant Avenida in Los Cancajos op La Palma ligt tegenwoordig aan de hoofdstraat in Los Cancajos. Na de verhuizing heeft het deze naam gekregen. Voorheen had dit restaurant de naam Casa Pipo. De naamsverandering is een beetje een fout geweest. Vandaar dat er op de gevel en de visitekaartjes ook weer de naam Casa Pipo vermeldt staat. Het restaurant heeft een typisch Canarische keuken met een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding en een vriendelijke bediening. Van diverse gasten vernomen dat dit restaurant de laatste tijd kwalitatief erg is achteruitgegaan. Met name de ruime mate vet  waarmee het vlees wordt bereid valt op. Het lijkt wel of het gefrituurd wordt.

 

 
 
Restaurant El Pulpo in Los Cancajos op La Palma

Restaurant El Pulpo in Los Cancajos op La Palma

Playa de Los Cancajos, 10

Tel: 922 434 914

openingstijden: do-ma 12:00 – 22:00 uur

gesloten op dinsdagavond en woensdag

Parkeren elders in Los Cancajos

gemiddelde prijsklasse

Restaurant El Pulpo in Los Cancajos op La Palma

Restaurant El Pulpo in Los Cancajos op La Palma is het enige restaurtant direct aan het strand van Los Cancajos. Een gouden stek dus, maar daardoor wel een echte toeristentent. Het heeft een typisch Canarische kaart. Het eten is er recht toe recht aan, maar wel goed. De bediening is vriendelijk en correct en werken alsof de duvel achter hen aan zit. Dus ook als door de drukte lijkt dat het even kan duren voordat je eten komt valt dit meestal ontzettend mee.

WIFI, zon & tropisch groen