www.vakantiehuizenlapalma.nl

restaurants in Los Llanos op La Palma

Restaurant La Tasquita de Jose in Los Llanos op La Palma.

Restaurant La Tasquita de Jose in Los Llanos op La Palma

Calle real 17

latasquitadejose1@gmail.com

openingstijden. Ma – za 9:00 – 14:30 en 19:00 – 23:00 uur

zondag gesloten

gemiddelde prijsklasse

parkeren elders in het centrum

restaurant Tascita de Jose in Los Llanos op La Palma.

Restaurant Tasquita de Jose in Los Llanos op La Palma is een klein gezellig tapabarretje. De beperkte kaart van heerlijke typisch Canarische gerechten en de uitzondelijk interessante wijnkaart zorgen gegarandeerd voor een heerlijk avondje. Je kunt er overigens ook terecht voor ontbijt en lunch. Het eettentje heeft echter maar een beperkt aantal tafeltjes, drie op het terras en drie binnen.

 

 
Restaurant Salta si puedes in Los llanos op La Palma.

Restaurant Salta Si Puedes in Los Llanos op La Palma

Avenida Tanausu 45

tel. 922 48 54 93

openingstijden: wo – ma  13:00 – 23:00 uur

gesloten op dinsdag

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant Salta Si Puedes in Los llanos op La Palma is jarenlang gesloten geweest. Voor die tijd aangeprezen als een goed restaurant met prettige sfeer en Canarische keuken. Dit jaar is het restaurant op nieuw geopend. Als je aan de voorkant van het restaurant staat en naar binnen kijkt, nodigt het niet echt uit. Er zit waarschijnlijk geen mens en doet kil aan. Je zou zo maar weg lopen. Achter de bar en koude keuken bevinden zich echter twee hele gezellige ruimten die ook via de zijkant aan de zijstraat te bereiken zijn. De eerste is een grote ruimte met palmbladeren dak en grote houtskool gril met tafels voor grotere gezelschappen. De ruimte daar weer achter is een enorm wijnvat op zijn kant met intieme tweepersoonstafeltjes. Lekker eten en spontane bediening tegen een prettige prijs. Aanradertje dus.

 

 
Restaurant Don Escaldon in Los Llanos op La Palma.

Restaurant Don Escaldon in Los Llanos op La Palma

Calle Real 25

tel. 922 095163

openingstijden: Ma – za 11:00 – 16:00 en 19:00 tot sluiten

gesloten op zondag

parkeren elders in het centrum

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Don Escaldon in Los Llanos op La Palma heeft een typisch Canarische keuken. Het restaurant is genoemd naar een gerecht. Tja, dat moet je dan wel proberen. Escaldon is een zeer rijke en machtige brei van gofiopoeder en brood. En inderdaad niets mis mee. Het eten is sowieso goed. Niet fantasierijk maar goed. Het pand heeft in korte tijd verschillende restaurants geherbergd. Het is te hopen dat de nieuwe eigenaren het wel redden. Wij waren er de eerste dag dat ze open waren. Tot twee maal toe vertelde de eigenaar dat ze best wel zenuwachtig waren en dat alles nog moest verbeteren. In ieder geval hebben ze het restaurant iets toegankelijker en gezelliger gemaakt. Het pand met zijn hoge kleine ruimten veroorzaakt nog al wat drempelvrees bij mensen. Er staan inmiddels ook tafeltjes buiten voor het restaurant en wat veel mensen niet weten is dat je ook boven op een gezellig dakterras met parasols  kunt eten. Gisteren vaste gasten van ons gesproken die er gegeten hadden en er zeer over te spreken waren.

 

 

Restaurant El Jable in Los Llanos op La Palma

Aan de parkeerplaats Ramon Pol tegenover het busstation

tel.922 46 41 08  

dinsdag – zondag       van 19:00 – 00:00 uur

maandag gesloten

parkeerplaats voor de deur

goekope prijsklasse

Restaurant El Jable in Los Llanos op La Palma is een arepera, een venezolaans restaurant. De menukaart bestaat voornamelijk uit arepa’s (mais pita’s)en cachapas (maispannekoeken) met diverse vullingen. Mede door de ongedwongen sfeer en omgeving en de vlotte en correcte bediening, kwamen wij hier jarenlang weekelijks toen de kinderen nog klein waren. Aanvankelijk voor de kids die er zo lekker konden klimmen in de bomen. Later steeds meer voor ons zelf. Al is het een hele éénvoudige keuken, toch is het door de mais zo anders dan andere gerechten dat het niet snel tegenstaat.

 
Restaurant tapasbar eme 22 in Los Llanos op La Palma.

Tapasbar EME 22 in Los Llanos op La Palma

Enrique Mederos 22

922 46 16 54

eme22tapasbar-pintxos@hotmail.com

openingstijden: ma-do 8:00 -24:00 vrij + za 8:00 – 2:00 zo 9:00 – 15:00 uur

geen sluitingsdag

gemiddelde prijsklasse

parkeren in het centrum

Tapasbar EME 22 is opgezet door een vroegere dienstmakker van onze tuinman Tomás.  Wij zijn er uit solidariteit een keer wezen eten. Dat was op een avond dat er voetbal op tv was. EME 22 heeft geen tv. Dus er zaten voornamelijk groepjes lokale schonen te eten en drinken. Dan weet je eigenlijk al dat het goed is. Net dat beetje meer aandacht, net even anders, net even gezelliger en  net even meer aandacht voor het interieur. Aanrader voor wie er van houdt om tussen de drukte van de lokale yuppen van lekkere tapas en pinchos te genieten.

 

 

Restaurant Hidalgo in Los Llanos op La Palma

Calle La Salud 21

tel. 922 46 31 24

www.lapalma-hidalgo.

maandag – zaterdag 12:30 – 23:00 uur

zondag gesloten

parkeergelegenheid op 200 meter op braakliggend terrein aan einde straat

hogere prijsklasse

 

Restaurant El Hidalgo in Los Llanos op La Palma ligt een smalle straat. Je zou niet verwachten dat zich achter de gevel een restaurant met een aantal gezellige ruimtes en zelfs een sfeervolle binnentuin/patio bevindt. De bediening is er ontspannen en de kaart bevat een aantal creatieve verrassingen. Er is ook een lijst met heerlijke tapa’s. En de lekkere huiswijn komt natuurlijk van het eiland.

 

 

Restaurant Due Torri in Los Llanos op La Palma

Calle Fernandez Taño 56

tel. 922 40 26 48

woensdag – maandag 13:00 – 16:00 en 19:00 – 23:30 uur

dinsdag gesloten

parkeren op eigen terrein, door poort voor het restaurant  

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Cantina  Due Torri in Los Llanos op La Palma is een groot Italiaans restaurant met houtoven en heerlijke piza’s. Aan de zijkant van het restaurant is een overdekt terras. Ook de keuken is erg ruim en er loopt voldoende keukenpersoneel. In de kaart vindt je diverse verrassende pasta gerechten die een must zijn voor de liefhebber. De bediening door het wisselende personeel is helaas nog wel eens verschillend. Soms goed maar andere keren wat minder.

 

 
Restaurant el rincon de la moraga in los llanos op la palma.

Restaurant El Rincon de Moraga in Los Llanos op La Palma

Llano San Pedro 4 (Plaza Sotomajor in Argual)

922 46 45 64

www.rincon-moraga.com

ma – za 13:00 – 16:00 en 19:00 – 23:00 uur ma 19:00 – 23:00 uur

zondag gesloten

parkeren voor de deur

Restaurant El Rincon de Moraga in Los Llanos op La Palma.

Restaurant El Rincon de Moraga in Argual staat boven aan ons lijstje van favouriete restaurants. Zowel in de bediening als in de keuken proef je de liefde voor het werk. Regelmatig hebben we het gevoel om in een sterrenrestaurant te eten, maar dan wel één met een ontspannen doch correcte ambiance. Het eten is tongstrelend en voor prijzen waar je in Nederland alleen maar van kunt dromen. Diverse van onze vaste gasten gaan tijdens hun vakantie op La Palma meerdere malen in dit restaurant eten. Dat zegt genoeg, lijkt ons. Het restaurant in het monumentale gebouw heeft drie gezellige ruimtes en aan de achterkant een tuinterras.

 

 
Restaurant Plaza Chica in Los llanos op La Palma.

Restaurant Plaza Chica in Los Llanos op La Palma

Plaza Elias Santos Abreu

tel. 922 463685

openingstijden: maandag-zaterdag 18.00- 23.00 uur

zondag gesloten

parkeren rond het autovrije centrum van Los Llanos of in de parkeergarage

lagere prijsklasse

Plaza Chica in los Llanos op La Palma.

Restaurant Plaza Chica in Los llanos op La Palma is onderlaatst weer eens van eigenaar gewisseld. Nu is er, net als toen wij voor het eerst op La Palma kwamen, weer een pizzeria in gevestigd. Gewoon een goed eetgelegenheid met voornamelijk pizza’s, een paar pasta en oven gerechten tegen een aantrekkelijke prijs. Prettige bediening.

 

 
restaurant La luna in los llanos op La Palma.

Restaurant La Luna in Los Llanos op La Palma

Calle Fernandez Taño 2

tel. 922 40 19 13

openingstijden: maandag-zaterdag 12.00-14.00 uur en vanaf 19.00 uur

zondag gesloten

parkeergelegenheid rond het autovrije centrum en in de parkeergarage

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Tasca La Luna in Los Llanos op La Palma.

Restaurant La Luna in Los Llanos op La Palma is een sfeervol en heel ongedwongen lokaal. Het heeft een gezellige binnenplaats en enkele aparte ruimten. Op donderdag is er life-muziek. Het is zowel een tapa bar als een restaurant. De eigenaar spreekt redelijk Nederlands en past goed bij zijn relaxte omgeving. De schaal met verschillende voorgerechten is waarschijnlijk het populairste gerecht van La Luna. De vegetariër kan overigens ook goed slagen in dit restaurant.

 
RestaurantTasca el Patio in Los llanos op La Palma.

Restaurant El Patio in Los Llanos op La Palma

Calle Rosario 2 op de hoek van Calle Real

922465018

openingstijden maandag – zaterdag 10.00 – 23.00 uur

zondag gesloten

lagere prijsklasse

parkeren elders in de Los Llanos

Restaurant Tasca el patio in Los llanos op La Palma.

Restaurant Tasca El Patio in Los Llanos op La Palma is een zeer gemoedelijke bar-restaurant met voor de deurtafeltjes in het autovrij straatje en in de gezellige binnenplaats. ‘El Patio’ is zeer geliefd bij de lokale inwoners die open staan voor de lokale keuken in een modern jasje. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de muziek. Zaterdag middag wordt er vaak thema-muziek gedraaid. Een aanrader voor liefhebbers van tappa’s en salades eten in een ontspannen sfeer.

 
Restaurant El Geco in Los Llanos op La Palma.

Restaurant El Geco Libero in Los Llanos op La Palma

Calle Aridane 2A

922 462696

www.elgecolibero.es

openingstijden: 13.00 – 16.00 en 19.00 – 23.00 uur

geen sluitingsdag

parkeren buiten het autovrije centrum of in de parkeergarage

gemiddelde prijsklasse

Restaurant El Gecko Libre in Los Llanos op La Palma.

Restaurant Pizzeria El Geco Libero mag zich verheugen in een groot aantal vaste klanten. Vooral de piza liefhebbers roemen dit restaurant vanwege de luchtige piza’s uit de originele houtoven. Naast de piza’s bevat de kaart verzorgde en creatieve autentieke Italiaanse gerechten. De ontspannen sfeer in het restaurant compenseert de ongemakkelijke stoelen. Buiten op straat zijn een aantal tafels met comfortabelere stoeltjes.

 
Restaurant La Vitamina in Los Llanos op La Palma.

Restaurant La Vitamina in Los Llanos op La Palma

Calle Real 29

922 46 31 49

openingstijden: maandag tot zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur

zondag gesloten

parkeren buiten het autovrije centrum of in de parkeergarage

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Vitamina in Los llanos op La Palma.

Restaurant La Vitamina in Los Llanos op La Palma is niet uitsluitend een vegetarisch restaurant maar wel echt een restaurant voor vegetariers. Met name de vruchtensappen en de salades worden geroemd. Je kunt er zowel binnen als buiten in de winkelstraat zitten en de bediening is er zeer vriendelijk.

 
Restaurant Parilla Aridane in Los llanos op La Palma.

Restaurant Parilla Aridane in Los Llanos op La Palma Gesloten op dit moment

Calle Fernandes Taño 29 Los Llanos de Aridane

tel. 922 46 40 59

openingstijden: donderdag tot dinsdag 13.00-16.00 uur en 18.00- 22.00 uur (vrij, za, zo tot 23.00 uur)

woensdag gesloten

parkeren elders in de stad of in de parkeergarage.

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Parilla Aridane in Los llanos op La Palma.

Restaurant Parilla Aridane is niet echt een eetgelegenheid voor vegetariërs. De echte vleeseter is hier echter wel zeer goed op zijn plaats. Het is een typisch Canarisch houtskool grill restaurant. Wij kwamen er al zo’n 15 jaar geleden. Nu is het na een verbouwing weer net geopend en zijn we het gaan testen. Het grind op de grond is vervangen door een verharde vloer en alles zit weer keurig in de verf. De sfeer is gelukkig gebleven. Veel van onze gasten noemen dit gril restaurant de koeienstal. Wat het vroeger inderdaad geweest is. De vele aparte ruimtes en binnenplaatjes geven het restaurant een gezellige sfeer. Een aanrader voor liefhebbers van typisch Canarisch eten en grote stukken vlees van de gril

 
Restaurant Tasca La Fuente in Los llanos op La Palma.

Restaurant Tasca La Fuente in Los Llanos op La Palma

Calle real 70

tel. 922 463 856

openingstijden: ma -za 17:30 – 23:00 uur

gesloten op zondag

gemiddelde prijsklasse

parkeren buiten het centrum

Restaurant Tasca El Fuente in Los llanos op La Palma.

Restaurant Tasca la Fuente in Los Llanos op La Palma is sinds wij hier wonen inmiddels al drie maal van eigenaar gewisseld. De voorgaande twee hebben ons niet van hun kookkunsten overtuigen. Van enkele van onze gasten hebben wij gehoord dat het nieuwe jonge stel dat er de scepter zwaait ook nog een hoop moet leren. Laten we hopen dat ze dat dan snel doen. Het is bij ons vandaan op loopafstand. Zou dus prettig zijn als je daar dan goed zou kunnen eten. Wij wachten nog even met een bezoekje tot we wat positievere geluiden horen.

WIFI, zon & tropisch groen