www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in de omgeving van het vliegveld van La Palma

Rstaurant Casa Goyo bij het vliegveld van La Palma.

Restaurant Casa Goyo bij Villa de Mazo op La Palma.

Camino El Lomito lodero 12

(Langs de kustweg 1km ten noorden van het vliegveld.)

922 44 06 03

openingstijden: 13:00 – 16:30 en 19:00 – 23:00 uur

maandag gesloten

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Casa Goyo in Brena Baja op La Palma.

Restaurant Casa Goyo bij het vliegveld van La Palma is één van de bekendste restaurants van La Palma. Wij adviseren mensen, wanneer dat aansluit op hun vlucht of wanneer er veel vertraging mocht zijn, hier te gaan eten. Je kunt er vanaf de luchthaven naar toe wandelen. Je zit er aan het begin van de landingsbaan. Het enkele toestel dat er landt, raakt voor je gevoel haast je bord. Het restaurant bestaat uit simpele afgescheiden hokjes en hoekjes. Voor de visliefhebber is het een walhalla maar er zijn ook voldoende vlees-en andere gerechten. Wanneer je hier gegeten heb, verlaat je het eiland met een heerlijk La Palma gevoel.

 

 
Restaurant El nuevo Aeroclub de la Palma bij het vliegveld.

Restaurant El Nuevo Aeroclub de La Palma in Breña Baja.

Caretera Aeropuerto S/N in Breña Baja op La Palma.

tel. 922 428 072

openingstijden: 11:00-23:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

Restaurant Areo club de La Palma.

Restaurant El Nuevo Aeroclub de La Palma in Breña Baja ligt aan de kust naast de landingsbaan van het vliegveld van La Palma. Het is een club voor leden waar tegenwoordig ook niet-leden welkom zijn in de bar en het restaurant gedeelte. Een ideale gelegenheid om te combineren met vertrek vanaf- of aankomst op La Palma. Ze hebben een zeer uitgebreidde kaart met Canarische, Venezulaanse en Italiaanse gerechten. Je zit er prettig met uitzicht over de oceaan te genieten van lekker eten voor een aangename prijs.

 

 
Restaurant El Cantillo in Breña Baja op La Palma

 

Restaurant El Cantillo Casa Tomás in Breña Baja op La Palma

carretera Aeropuerto 67

tel. 922 43 49 20

openingstijden. Wo – ma 12:00 – 22:00 uur

dinsdag gesloten

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant El Cantillo (Casa Tomás) in Breña Baja op La Palma werd ons aangeraden door een plaatselijke taxi-chauffeur. Op de vraag of de eigenaar  familie van hem was, schoot hij hartelijk in de lach. Dat was niet het geval maar Tomás kon gewoon geweldig koken. Dat is niets teveel gezegd. De kaart bevat uitsluitend typisch Canarische gerechten (op de huisgemaakte tirmisu na dan) . Vooral de visspecialiteiten zijn een aanrader. Kan ook haast niet anders. De tafeltjes aan de ramen kijken uit op de oceaan.

 

WIFI, zon & tropisch groen