www.vakantiehuizenlapalma.nl

restaurants in Puerto naos op la palma

Restaurant Franconia in Puerto Naos op La Palma

Restaurant Bodegon Franconia in Puerto Naos op La Palma.

Avenida Maritima Edificio Delfin 1-b bajo

tel. 922 40 84 07

openingstijden: vrijdag – woensdag 17:00 – 24:00 uur zondag 12:00 – 24:00 uur

gesloten op donderdag

parkeren elders in het dorp

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Franconia in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Bodegon Franconia in Puerto Naos op La Palma is een ‘Duits’ restaurant onder leiding van een Zwitserse familie. Het zit een beetje weggestopt onder een appartementencompex naast een duikschool. Wanneer je vanaf de boulevard naar beneden kijkt naar de voorgevel van het restaurant, zou je niet verwachten dat daarachter zo’n ruime en gezellige eetgelegenheid schuil gaat. het heeft een leuke verrassende kaart met daarbuiten leuke wisselende gerechten en op zondag een themagerecht. In het bargedeelte staat een groot scherm waar voetbalwedstrijden worden vertoond. Het zou kunnen zijn dat op avonden met belangrijke wedstrijden het voetbal wat nadrukkelijker aanwezig is. Maar op andere dagen is dit beslist niet het geval. Een aanrader met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke bediening.

 

 
Restaurant Mangos in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Mangos in Puerto Naos in La Palma.

Avenida Cruz Roja 1 (Local C)

tel. 922 408 114

openingstijden: za – do  16:00 – 23:00

gesloten op vrijdag

parkeren in de buurt

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Mangos in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Mangos in Puerto Naos heeft een mix van een Canarische en internationale keuken. Op het gezellige terras met tafellinnen maar ook binnen hangt een relaxte sfeer met vriendelijke bediening. Je zit niet aan de boulevard maar volgens ons is dit restaurant één van de betere keuzes in Puerto Naos. Nu moeten we er wel direct bijvertellen dat wij zelf helemaal niets hebben met Puerto Naos. Wij vinden dit toeristengehucht helemaal niet bij de rest van La Palma passen. Restaurant Mangos is echter wel voor ons een reden om over dit bezwaar heen te stappen en er af en toe eens heen te rijden voor een gezellig avondje uit. Mocht je overigens van fruit, en mango’s in het bijzonder houden. Ben je aan het juiste adres. De eigenaar heeft een grote passie voor …? Juist Ja, mango’s. Hij bezit een finca met alleen maar mangobomen. Als we ons niet vergissen zeventig verschillende soorten.

 

 
Restaurant La Scala in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant La Scala in Puerto Naos op La Palma.

Calle Maximiliano Darias Montesinos 5

tel. 922 408439

openingstijden: ma – zo 13:00 – 23:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren buiten het centrum

gemiddelde prijsklasse

La Scala restaurant in Puerto Naos op La Palma locatie

Restaurant La Scala in Puerto Naos op La Palma is al een oud gediende. Het is een Italiaans restaurant met bijzonder lekkere pizza’s. Dat Verteld de ober dan ook aan je tafel. ‘Dat de pizza’s goed zijn.’ Geen idee waarom ze dat doen. Want de pasta gerechten zijn ook bijzonder lekker. Veel mensen voelen zich echter door de opmerking over de pizza’s haast verplicht om pizza te bestellen. De bediening kan soms iets geïnteresseerd overkomen maar zijn dat eigenlijk niet. Misschien een beetje Italiaanse onverschilligheid. Is eigenlijk best wel relaxed.

 
Restaurant Il Forno in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Il Forno in Puerto Naos op La Palma.

Avenida Cruz Roja 9

tel. 922 408 229

openingstijden: di – zo  vanaf 12:00 uur

gesloten op maandag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Il Forno in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Il Forno in Puerto Naos op La Palma is een Italiaans restaurant met veel meer gerechten dan alleen maar pizza’s. Deze Piza’s komen niet uit een houtoven maar zijn van ongekende kwaliteit. Je kunt ook kleinere pizza’s bestellen. En al deze pizza’s vliegen in de keuken door de lucht. Het is een waar spectakel om dat te zien. Je hebt overigens, ook vanaf het gezellige terras volledig zicht in de enorme open keuken. Al met al een prettig restaurant met goed eten.

 
Restaurant La Taberna de Nora in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Taberna de Nora in Puerto Naos op La Palma

calle Juana Tabares 3

922 48 68 56

openingstijden: do – ma  18:00 – 24:00 uur

gesloten op woensdag

parkeren naast de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Taberna de Nora in Puerto Naos op La Palma (lokatie)

Restaurant La Taberna de Nora in Puerto Naos op La Palma is een eetgelegenheid waar echt behoefte aan is in dit toeristendorp. Ze hebben pinchos ( sneetjes stokbrood met culinaire meesterwerkjes er op ) en tapas. Je kunt om kennis te maken gevarieerde schotels bestellen, waarbij zij een een selectie voor je maken. Of iedere keer een hapje bestellen. Bediening is vriendelijk en correct en spreken een beetje over de grens. Muziek is er volop, meer soms voor het personeel dan de gasten. De astandbediening ligt voor het grijpen of geef even een seintje als je dicht bij een box zit. Lachend wordt het volume dan voor je aangepast. Aanrader.

 

 
Restaurant El Orinoco in Puerto Naos op La Palma

Restaurant Orinoco in Puerto Naos op La Palma

Calle Manuel Rodriguez Quintero 1

Tel. 922 40 84 46

openingstijden: do – di 11:00 – 22:00 uur

gesloten op woensdag

parkeren elders buiten het centrum

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Orinoco in Puerto Naos op La Palma Locatie.

Restaurant Orinoco in Puerto Naos op La Palma moet je weten te vinden. Het ligt vlak in een zijstraatje van de boulevard en op slechts enkele meters van de drukte. Het is de plek om typisch Palmero’s te eten in Puerto Naos. De beperkte kaart bestaat voornamelijk uit visgerechten. Goed eerlijk eten voor een prettige prijs met correcte vriendelijke bediening. Verwacht echter geen uitbundige decoraties aan de wanden of in het interieur. Je zult hier, ondanks dat het in een toeristenplaatsje is gelegen, veelal lokale  gasten treffen. De meeste toeristen zitten immers op één gestapeld bij de toeristententen aan de boulevard. Degenen die een beetje het echte La Palma willen proeven, moeten dus bij restaurant Orinoco zijn.

 

 
Restaurant El Pescador in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant El Rincon del pescador in Puerto Naos

Avenida Maritima 19

tel. 922 408 416

openingstijden: do – di  12:30 – 15:30 en 17:30 – 22:30

gesloten op woensdag

parkeren buiten het centrum

gemiddelde prijsklasse

Restaurant El Rincon del Pescador in Puerto Naos op La Palma

Restaurant El Rincon in Puerto Naos op La Palma heeft twee ingangen en bestaat uit twee verschillende ruimtes en een terras. De bediening is vriendelijk het restaurant gezellig en de zitjes op het terras met deels zeezicht zijn comfortabel. De keuken is niet slecht maar stelt helaas ook niet veel voor. De kaart is Canarisch met uiteraard veel vis. De officiele naam van dit restaurant is El Rincon del pescador (De hoek van de visser). Er is af en toe live-muziek op de overdekte binnenplaats wat het restaurant dan weer wel de moeite waard maakt voor een bezoek.

 

 
restaurant las olas in puerto naos op la palma

Restaurant Las Olas in Puerto Naos op La Palma

Avenida Maritima 14

922 40 84 52

openingstijden vrij- wo 13:00 – 22 .00 uur

gesloten op donderdag in de winter

gemiddelde prijsklasse

parkeren elders

Restaurant Las Olas in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Las Olas in Puerto Naos op La Palma is gelegen op een uitstekende rotspunt aan de boulevard. Met uitzicht over – en vlak aan de oceaan is het een echte toeristenfuik. Mooie bijkomstigheid is dat het eten, bediening, porties en prijs allesbehalve toeristisch zijn. Dit restaurant is beroemd vanwege de overheerlijke calamaris. Je ziet deze schotels dan ook voortdurend langskomen. Moeilijk om dan zelf uit nieuwsgierigheid ook zo’n schotel te bestellen. Goede keus !

 

 
Restaurant Playa Chica in Puerto Naos op La Palma

Restaurant Playa Chica in Puerto Naos op La Palma

Paseo Maritimo 4

tel. 922 40 84 52

openingstijden: wo – ma  12:00 – 22.00 uur

dinsdag gesloten alleen in laagseizoen

parkeren buiten het centrum

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Playa Chica in Puerto Naos op La Palma.

Restaurant Playa Chica in Puerto Naos op La Palma zit op een uitgelezen locatie. Aan het strand, op een uitstekende rotspunt in zee naast het kleine trailerhellinkje voor lokale roeibootjes. Gek genoeg vonden wij het tot voor kort een waardeloos restaurant. Diverse eigenaren wisten er niets van te bakken. Nu de eigenaar van het aangrenzende restaurant er de scepter zwaait, is dat wel even anders. Fantastisch plekje om heerlijk vis of zeevruchten te eten. Je zult er niet één vleesgerecht op de kaart vinden. Echte aanrader maar dat is wel eens anders geweest. Zo zie je maar, een restaurant valt en staat met de kok.

 

WIFI, zon & tropisch groen