www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in San Andres en Los Sauces op La Palma

Restaurant meson del mar in San Andres op La Palma.

Restaurant Meson del Mar in San Andres op La Palma.

Camino Puerto Espindola 9 San Andres

tel. 922 45 03 05

openingstijden: woensdag – maandag    13:00 – 23:00 uur

gesloten op dinsdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Meson del Mar in San Andres op La Palma.

Restaurant Meson del Mar in San Andres op La Palma ligt bij het haventje en strand van Puerto Espindola. Het is een gezellig restaurant met het eetgedeelte op de eerste verdieping. De tafeltjes binnen hebben tafellinnen die op het balkon (Waar de meeste toeristen willen eten) waarschijnlijk i.v.m. de zeebries wind niet. Restaurant Meson del Mar heeft een leuke kaart waar natuurlijk verse vis overheerst. Mede door de vriendelijke en correcte bediening een heel prettig restaurant om te vertoeven.

 

 
Restaurant Rompecabos in San Andres op La Palma.

Restaurant Rompecabos in San Andres op La Palma.

Melonar 15 Charco Azul

tel: 922 452548

vrijdag – woensdag  10:00 – 23:00 uur

donderdag gesloten

parkeergelegenheid voor de deur

hogere prijsklasse

Restaurant Rompecabos in San Andres op La Palma.

Restaurant Rompecabos in San Andres op La Palma is gelegen op een klif met uitzicht over de oceaan en Charco Azul dat eronder ligt. Alleen daarvoor zou je er al gaan eten. Vrijwel iedereen zal op het grote buitenterras willen zitten. Maar ook het restaurant binnen is ruim en gezellig ingericht. Wie hier gaat eten wil natuurlijk verse vis proeven. Die overheerst dan ook inderdaad op de kaart. De bediening van dit familie restaurant is correct en vriendelijk.  Enige nadeel is dat je, wanneer het druk is, mogelijk wat lang op het eten moet wachten.

 
Bar Restaurant Charco Azul in San Andres op La Palma.

Restaurant bar Charco Azul in San Andres op La Palma.

Calle El Melonar zonder nummer

direct aan zwembekken Charco Azul

tel: 677 70 49 00

maandag – zondag 11:00 – 20:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren boven het zwembekken

gemiddelde prijsklasse

Bar Restaurant Charco Azul in San Andres op La Palma.

Bar Restaurant Charco Azul in San Andres op La Palma is een terras direct boven de zwembekkens van Charco Azul. Je zit er , zoals op zoveel terrassen, op plastic stoeltjes aan plastic tafeltjes. En in de zomer tussen de lokale bevolking die er massaal komen zwemmen. Het uitzicht, de sfeer en de verse vis zijn echter meer dan de moeite waard. De echtgenoot van de eigenaresse is beroepsvisser. Hij is trots op de kwaliteit van zijn vis en straalt dat dan ook uit ook. Hij loopt er haast mee te showen. Maar wat waar is is waar. De vis en overige zeedieren op je bord komen zo uit de oceaan. Dat proef je. Het kan wel zijn dat deze eetgelegenheid zomaar gesloten is in de winter, i.v.m. met minder weer en klandizie. Er zitten echter nog twee andere restaurants dicht in de buurt.

 

 
Restaurant Casa Demetrio bij Los Tilos op La Palma.

Restaurant Casa Demetrio in Los Tilos op La Palma.

Net onder bezoekerscentrum Los Tilos boven San Andres y Sauces.

tel. 922 450 519

openingstijden: alle dagen vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur

sluitingsdag : In de winter mogelijk op dinsdag gesloten

parkeren naast het restaurant of bij het bezoekerscentrum Los Tilos.

lagere prijsklasse

Restaurant Casa Demetrio bij los Tilos bij Los Sauces.

Restaurant Casa Demetrio boven San Andres Sauces ligt net onder het bezoekerscentrum van Los Tilos.Het is een typisch Canarisch restaurant dat wordt gerund door moeder en dochter. Voor het restaurant staan een groot aantal picknick tafels onder de laurierbomen. Je eten dien je te delen met het grote aantal blauwe vinkjes dat hier rondfladdert. Konijn in saus uit de oven en gebakken konijn met uitjes zijn twee specialiteiten van Casa Demetrio. In het restaurant zelf is er een gezellige grote open haard voor de killere dagen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

WIFI, zon & tropisch groen