www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in Tijarafe op La Palma

Bar restaurant Los Amigos in Punta de Tijarafe op La Palma.

Bar Restaurant Los Amigos in Punta de Tijarafe op La Palma

Langs doorgaande weg door Punta de Tijarafe tegenover het witte kerkje.

Open vanaf de vroege avond,op afspraak.

Sluitingsdag onbekend.

Parkeren voor het kerkje of op het

onverharde terrein naast het restaurant.

gemiddelde prijsklasse

Bar restaurant Los Amigos in Punta de Tijarafe op La Palma.

Bar restaurant Los Amigos in Punta de Tijarafe op La Palma ligt verscholen tussen het groen iets hoger dan de doorgaande weg. De sympathieke eigenaar Martin heeft ruim twintig jaar in Nederland gewerkt bij een caravanfabriek bij Den Bosch. De openingstijden, sluitingstijden gesloten dagen, het is allemaal een beetje vaag. Maar Martin opent vrijwel iedere avond zijn deur. Het is een heel vrijgevochten geheel met her en der bloemen en planten in allerlei potten.  Maar toch heeft het een prettige sfeer. En, niet geheel onbelangrijk, de oude baas weet je met slechts beperkte middelen een goed bord met eten voor te schotelen. Mensen die er een huisje in de buurt huren zullen er gedurende hun vakantie regelmatig te vinden zijn. Allereerst omdat er niet zoveel aanbod is. Maar zeker ook doordat ze er met plezier en smaak gegeten hebben. Mocht het druk zijn, duurt het allemaal wat langer. Want Martin is kok, ober en entertainer tegelijk.

 

 
Tapas bar en bierbrouwerij La Isla Verde in Tijarafe op La Palma.

Restaurant Cerveceria Isla Verde in Tijarafe op La Palma.

Carretera General, Plaza El Jesus 41 in Tijarafe

tel: 922 490625

www.cervezaislaverde.com

openingstijden:lente+ herfst: 14:00 – 22:00, zomer+winter: 13:00 – 14:00 

sluitingsdagen : lente+herfst: dinsdag en woensdag, zomer+winter: dinsdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

Restaurant Isla Verde bij Tijarafe op La Palma.

Restaurant Cerveceria Isla Verde in Tijarafe op La Palma is een bierbrouwerij met een drietal tafeltjes binnen maar een groot aantal tafeltjes buiten waarvan de meeste uitzicht hebben richting het westen over de oceaan en zonsondergang. De hoofdzakelijk uit tapa’s bestaande menukaart is buitengewoon origineel en lekker. Verzorgd eten en een vriendelijke bediening zorgen voor een geslaagd bezoek. Neem voor de zekerheid wel warme kleding mee indien je tijdens zonsondergang van deze lekkernijen wilt genieten.

 

 
Restaurant bodegon San Antonio in Tijarafe op La Palma.

Bodegon San Antonio in Tijarafe op La Palma.

Avenida Princesa Tinavana 12

tel. 922 49 06 15

openingstijden: van ’s morgens vroeg  tot ’s avonds laat.

geen sluitingsdag

parkeren voor de deur

lagere prijsklasse

Bodegon San Antonio in Tijarafe op La Palma.

Bar restaurant Bodegon San Antonio in Tijarafe op La Palma is een eetgelegenheid waar je van ’s morgens tot ’s avonds terecht kunt voor het nuttigen van tappa’s.  Het is een ruim opgezette bar die niet zo benauwend overkomt als de overige bars in Tijarafe. De eigenaar zien we regelmatig in de overdekte markt van Los Llanos rondscharrelen voor verse ingrediënten voor zijn gerechten. En wat waar is is waar; Hij probeert echt wat van zijn tappa’s te maken. Zeker als je bedenkt dat Tijarafe maar een boerenkool gehucht is. Voor de toerist is bar San Antonio in ieder geval een mooie gelegenheid om zich, tussen de lokale bevolking, te goed te doen aan kleinere of grotere porties lekker eten op elk willekeurig tijdstip van de dag.

 

 
Restaurant Pizzeria La Fuente in Tijarafe op La Palma

Restaurant Pizzeria la Fuente in Tijarafe op La Palma.

Calle Alcaldesa maria Nieves Martin 1tel. 687576716

openingstijden: wo – zo   19:00 – 23:00 uur

gesloten op maandag en dinsdag

parkeren voor de deur of elders in het centrum

gemiddelde prijsklasse

plattegrond

Restaurant Pizzeria La Fuente in Tijarafe op La Palma.

Restaurant Pizzeria La Fuente in Tijarafe op La Palma heeft een houtgestookte oven voor de pizza’s. Daarnaast hebben ze een uitgebreidde Italiaanse kaart. Het restaurant is verdeeld in een bar gedeelte met daarachter het restaurant. Vanuit het restaurant heb je met name in de zomermaanden een fraai uitzicht op de zonsondergang boven de oceaan. Restaurant La Fuente serveert gewoon een eerlijke hap Italiaans eten in een relaxte omgeving.

 
Restaurant La muralla in Tijarafe op La Palma

Restaurant La Muralla tussen Tijarafe en Puntagorda op La Palma.

Langs doorgaande weg LP-1 in Aguatavar tussen Tijarafe en Puntagorda

tel. 922 69 53 71

openingstijden: di – za 12:00 – 21:00 en zo 12:00 – 18.00 uur

gesloten op maandag

gemiddelde prijsklasse

parkeren voor de deur

Restaurant La muralla in Tijarafe op La Palma.

Restaurant La Muralla tussen Tijarafe en Puntagorda op La Palma is een schitterend uitkijkpunt waar je creatief Canarisch kunt eten. Wij hebben er zelf echter nog nooit gegeten. Wel twee maal binnen gestaan overdag, maar toch elders gaan eten. Dat ligt niet aan de kwaliteit van het eten. Wij horen al jaren niets dan lof over dit restaurant. (Volgens zeggen zijn ze beter in vlees dan in vis.  Maar dat geldt voor heel La Palma. Vlees in de bergen vis aan de kust.) We vinden het echter iets te toeristisch. Voor een Nederlander en Vlaming is het uitzicht echter zo adembenemend dat die er vrijwel zeker een geslaagd etentje zullen hebben. Wij zouden er maar wat graag zelf een keer tijdens een mooie zonsondergang gaan eten. Maar we vinden het gewoonweg te ver om, vanaf ons huis, er speciaal ’s avonds naar toe te rijden en dan ook nog terug met een volle maag in het donker die vervelende afdaling vanaf El Time te moeten maken.

 

 
WIFI, zon & tropisch groen