www.vakantiehuizenlapalma.nl

Restaurants in Villa de Tazacorte op La Palma

Restaurant El Sitio in Villa de Tazacorte op La Palma

Restaurant El Sitio in Villa de Tazacorte.

Calle Miguel de Unamuno

tel. 922 40 60 00

www.hotelhaciendadeabajo.com

iedere dag geopend

geen sluitingsdag

parkeren op parkeerplaats bij het hotel

hoge prijsklasse

Restaurant El Sitio in Villa de Tazacorte op La Palma.

Restaurant El Sitio in Villa de Tazacorte op La Palma is het restaurant van Hotel Hacienda de Abajo. Dit hotel is een aantal jaren geleden gebouwd voor één van de rijkste families van La Palma. De verwachtingen waren dan ook hoog. Het restaurant is evenals de rest van het hotel met, in onze ogen, kitch en nep antiek vol gestouwd. Smaken verschillen echter en als het eten goed zou zijn zouden we die bric a brac antiek in de eetzaal voor lief nemen. De berichten over de keuken en de vriendelijke maar klungelige bediening schijnen echter zo dramatisch te zijn dat wij het nog steeds niet aandurven er zelf te gaan eten. Je moet immers een flinke som geld neerleggen en daar mag je dan wel wat voor verwachten. 

 

 
Restaurant Carpe diem in Villa de Tazacorte op La Palma

Restaurant Carpe Diem in Villa de Tazacorte op La Palma.

Calle Nueva 16

tel 922 48 02 35

openingstijden: woensdag – zondag 18:00 23:30 uur

maandag en dinsdag gesloten

parkeren elders in het centrum op kleine loopafstand

hogere prijsklasse

Restaurant Carpe Diem in Villa de Tazacorte op La Palma.

Carpe Diem in Villa de Tazacorte op La Palma heeft een creatieve Mediterane keuken. De twee jonge Duitse eigenaren hebben voorheen bij Restaurant Franchipani gewerkt en zijn enkele jaren geleden voor zich zelf begonnen. Het restaurant kan zich verheugen in een groot aantal enthousiaste vaste klanten. Het is daarom raadzaam vooraf te reserveren. Ons favouriete restaurant is het echter niet. Dat komt mede door het claustrofobische pand waar deze eetgelegenheid in is gevestigd. Dit kan vermeden worden door gebruik te maken van de tafeltjes buiten voor de deur.

 

 
Restaurant bistro la Marmota in Villa de Tazacorte op La Palma.

Bistro Marmota in Villa de Tazacorte op La Palma.

Avenida de La Constitución  nr.1 (Boulevard in Villa de Tazacorte)

tel. 664 139 750

openingstijden: di-do  10:30 tot sluiting, vrij + za 11:00-15:00 uur en 17:00 tot sluiting, zondag 11:00 – 17:00 uur

gesloten op maandag

parkeren langs de boulevard

gemiddelde prijsklasse

Restaurant bistro La Marmota in Villa de Tazacorte op La Palma.

Bistro Marmota in Villa de Tazacorte op La Palma ligt aan, of beter gezegd, op de boulevard van Villa de Tazacorte. Ze presenteren zich zelf als het terras met de mooiste zonsondergangen van La Palma. Nu zijn er op La Palma heel wat meer restaurants en terrassen met een mooie zonsondergang. Feit is wel dat je hier heel prettig van een zonsondergang kunt genieten. Maar wat belangrijker is is dat je dit kunt doen onder het genot van heerlijke tapa’s en cocktails. De keuken is een echte aanrader. Het heeft lang geduurd eer dat wij er zelf gegeten hebben. Maar we zijn om. Marmota is een aanwinst voor het eiland. Al zou je dat niet verwachten als je het pandje ziet waar de keuken en bar zich in bevinden. Maar het draait hier volledig om het terras op de boulevard.

 

 
Restaurant Venezia in Villa de Tazacorte op La Palma.

Restaurant Venezia in Villa de Tazacorte op La Palma.

Avenida La Constitución 19

tel 922 4821 27

openingstijden: 12:00 – 15:30 en vanaf 19:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren in het dorp

lagere prijsklasse

Restaurant Venezia in Villa de Tazacorte op La Palma.

Restaurant pizzaria Venezia in Villa de Tazacorte is gelegen aan de boulevard van Villa de Tazacorte. je kunt er niet binnen eten maar uitsluitend op het terras op de boulevard. De goedlachse en vriendelijke eigenaresse huppelt onvermoeibaar met de bestellingen heen en weer. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de bananenplantages, Hacienda Abajo en de oceaan. De kaart buiten de pizza’s is beperkt maar erg smaakvol. Zonder meer een aanrader voor een eerlijke en lekkere maaltijd voor een vriendelijke prijs.

 

 
Restaurant La Tasquita in Villa de Tazacorte op La Palma.

Restaurant La Tasquita in Villa de Tazacorte op La Palma.

Avda. Constitución, Local 3 in Villa de Tazacorte
Tlf. 922 482 106

openingstijden: dinsdag – zondag  12:00 – 15:00 uur en 19:00 – 00:00 uur

gesloten op maandag

parkeren langs de boulevard boven het restaurant

gemiddelde prijsklasse

Restaurant La Tasquita in Villa de Tazacorte op La Palma

Restaurant La Tasquita in Villa de Tazacorte op La Palma is het best te beschrijven als een leuke en goede tapas-bar. Deze bevindt zich onder de boulevard. Eigenlijk verbazingwekkend dat hier niet het ene restaurant naast de andere zit. Geweldige plek. ‘s Middags zit je lekker in de schaduw en ‘s avonds in de winter uit de wind en nog behaaglijk qua temperatuur. Je kunt zowel binnen als buiten zitten. Je kijkt, net als boven op de boulevard, uit over bananenplantages richting oceaan. Klein minpuntje is dat ze de rekening niet alñtijd specificeren. Gewoon om vragenals je twijfels hebt, doet vrijwel elke westerling. Iedereen kan immers foutjes maken. (Cuenta specificada, por favor)

 

 
Restaurant Ali donner kebab in villa de tazacorte op La Palma.

Restaurant Cafeteria Döner Kebab in Villa de Tazacorte op La Palma.

Avenida Constitución 25 in Villa de Tazacorte

tel. 623 117 590

openingstijden: dagelijks van 12:00 tot 24:00 uur

Geen sluitingsdag

parkeren aan de boulevard voor de deur

lagere prijsklasse

Donner Kebab in Villa de Tazacorte op La Palma.

Restaurant Cafeteria Döner Kebab in Villa de Tazacorte op La Palma ligt aan de boulevard van Villa de Tazacorte. Het is een basic maar schoon restaurant met een vriendelijke en snelle bediening. Mede vanwege de lage prijzen en grote porties is het, ondanks dat de Palmero altijd een beetje angstig is voor buitenlands eten, toch heel populair bij de lokale bevolking. Ook ideaal om eten af te halen als je bijvoorbeeld van het strand van Tazacorte komt.

 

 
WIFI, zon & tropisch groen