Restaurants tussen Puntagorda en Garafia

 

****

Restaurant Kiosco El Rincon in Las Tricias op La Palma

 

Restaurant Kiosco El Rincon in Las Tricias op La Palma.

Plaza Las Tricias Garafía
tel : 659 64 28 03

openingstijden : ma – zo 8:00 uur – 22:00 uur

geen sluitingsdag

parkeren boven het plein

gemiddelde prijsklasse

plattegrond

restaurant Kiosco El Rincon in Las Tricias op La Palma.

Restaurant Kiosko El Rincon in Las Tricias op La Palma heeft een beperkte kaart met lokale gerechten. Is echter helemaal niets mis mee. De eigenaar heeft er, voor La Palma begrippen, een gezellig interieur van proberen te maken met zijn modelbouw schepen en aquaria. Is echter niet een restaurant om speciaal voor naar toe te rijden. Maar voor de vele wandelaars die hier langskomen is het zonder meer een tent om even lekker de inwendige mens te versterken.

 

 

 

 

****

Restaurant Briesta bij Garafia op La Palma.

 

Restaurant Briesta tussen Puntagorda en Garafia op La Palma.

Carretera General Las Tricias kilometer 6

tel. 922 400 210

openingstijden: wo – ma  11:00 – 19:00 uur (za + zo 20:00)

gesloten op dinsdag

parkeren voor de deur

gemiddelde prijsklasse

plattegrond

Restaurant Briesta tussen Puntagorda en Garafia op La Palma.

Restaurant Briesta op La Palma ligt aan de doorgaande weg  Lp 1 tussen Puntagorda en La Palma. Het restaurant is door zijn ligging een trekpleister voor toeristen en passanten. Maar dan in de goede zin van het woord. Het ligt in een pijnboombos en ook in het restaurant groeien twee bomen. Het restaurant heeft een Canarische keuken. Het eten is verzorgd, bediening vriendelijk en het restaurant sfeervol met buiten terras, half overdekt terras en een binnen gedeelte met grote open haard. Wat zeker gedurende mistige klamme dagen hier in het noorden een extra is voor de verkleumde wandelaar. Al met al is Briesta een restaurant om in te calculeren tijdens een rondrit over het noordelijk deel van La Palma.

****

Restaurant El bailadero bij Garafia op La Palma.

 

Carretera General 20, Hoya Grande – Villa de Garafia

Restaurant El Bailadero bij Garafia op La Palma.

922 400257

www.elbailadero.com

openingstijden: dinsdag – zondag van 07.00 – 22.00 uur

maandag gesloten

Parkeergelegenheid voor de deur

lagere prijsklasse

plattegrond

Restaurant El Bailadero bij Garafia op La Palma.

Restaurant El Bailadero in Garafia op La Palma is een typisch streekrestaurant. Het heeft een verzorgende functie voor een groot agrarisch gebied. Je zit er echt tussen de Palmero’s en misschien een enkele toerist die een beetje ‘Color local’ wil proeven. Het restaurant ligt een paar honderd meter ten noorden van de afslag naar het hoogste punt  van La Palma. Een prima plek om voor je omhoog gaat of indien je net naar beneden bent gekomen even te genieten van een lekkere maaltijd voor weinig geld. Want langs de weg naar het sterrenwachtcentrum en aan de andere kant weer omlaag zul je verder geen uitspanning meer vinden.