www.vakantiehuizenlapalma.nl

  Ons zwembad

 

De Atlantische Oceaan als zwembad.

Vaak wordt ons gevraagd of er een zwembad is in de tuin. Nee, die is er niet meer. We zullen even uitleggen waarom. Evenals vele andere immigranten hebben wij de eerste jaren, zes om precies te zijn, een zwembad gehad. Toen werden we wijs en hebben hem afgebroken. Wij hadden een overdekt zwembad met glazen dak. En dan nog was het water het grootste deel van het jaar te koud om lekker in te zwemmen. Lang niet zo lekker als de Atlantische Oceaan, die altijd tussen de 19 en 25 graden Celcius is

We weten het , een vakantiehuis met zwembad is een soort status-symbool en daar kan je meer huur voor vragen. Maar een hogere prijs rekenen voor iets waarvan je weet dat het niet gebruikt gaat worden, grenst volgens ons aan oplichting. Als mensen ons vragen waarom we geen zwembad hebben, zeggen we: ” Steek je hand maar eens in de vijver”. Dan snappen ze het meteen.

 

 

 

 

Bovendien hebben we de ervaring dat een zwembad een ander soort publiek aantrekt. Waardoor het moeilijker wordt de rust en privacy die wij in de tuin zo waarderen, te garanderen. Ons zwembad is dus de Atlantische Oceaan en heeft, op tussen de 10 en 20 minuten rijden vanaf onze vakantiehuizen, een keur aan leuke strandjes (incl. naturisten strandje) en baaitjes. Sommigen verlaten en verscholen, anderen met leuke lokale restaurantjes.

 

 

Stranden op La Palma.

vakantiehuizen

Beleef La Palma !