www.vakantiehuizenlapalma.nl

schaap vers van het wiel

barranco tussen el Tablado en los Franceses
Patricia tijdens rondwandeling La Magia del Agua
Het gebied rond San Antonio del Monte

Vandaag heeft René weer geprobeerd Patricia allemaal plekjes La Palma te laten zien waar ze nog niet, of heel lang geleden geweest was. Goed gelukt. Eerst de wandeling La Magia del agua gedaan.

Daarna, op weg naar El Tablado werden we wat opgehouden door een kudde schapen op de Lp-1. Dit is de belangrijkste doorgaande weg op La Palma, zeg maar de A-4 van La Palma. Om je een idee te geven van de drukte; we waren de enige auto. Vervolgens naar Restaurant La Briesta. Wat nam Patricia daar als hoofdgerecht ? Juist, schaap ! Nou ja , lam.

 

Kudde schapen op de doorgaande weg lp2 in het noorden van La Palma
Patricia op het terras van restaurant Briestas
Schommelen bij San Antonio del Monte

Na het eten nog ‘even’ afdalen om te gaan zwemmen in de voormalige piratengrot Cueva de Candelaria, waar zich nu allemaal vakantiewoningen i.p.v. piratenonderkomens bevinden. Bijzonder smal en steil weggetje. Komen drie vrouwen achter het stuur elkaar tegen op een stuk waar je elkaar eigenlijk niet zou kunnen passeren. Dat dacht je. Drie vrouwelijke versies van Max Verstappen. Beetje draaien en wrikken. Maar de dames passeerden elkaar gewoon. Er kon geen luciferdoosje tussen, maar daar zaten deze drie kamikazes niet mee. Komen we op de terugweg omhoog een auto met vrouwelijke bestuurder tegen die verschrikt door de open ramen naar Patricia riep; Muchacha ! Terwijl Patricia vrolijk passeerde. Er kon makkelijk een schoenendoos tussen. Goed dat we die niet op een smaller stuk tegenkwamen of dat zij één van de drie van de vrouwelijke bestuurders van de heenweg was geweest. Dan hadden we nu nog gestaan.

geen piraten maar palmeros in de piratengrot
Opening van de piratengrot onder Tijarafe
Vakantiehuisjes in Cueva de Candelaria
Beleef La Palma ! Vakantiehuizen op La Palma